Pred koncem šolskega leta se vam iz točke osveščanja o varni rabi interneta SAFE.SI še enkrat oglašajo s ponudbo delavnic in predavanj ter nekaj novostmi:

NAROČITE DELAVNICE IN PREDAVANJA O VARNI IN ODGOVORNI RABI INTERNETA IN MOBILNIH NAPRAV

Delavnice za učence in dijake ali predavanja za starše lahko naročite še za letošnje ali pa že za naslednje šolsko leto na tej povezavi, kjer najdete tudi vse informacije o naših izobraževanjih. Pogoji in cene ostajajo v prihodnjem letu iste in zelo ugodne!
Ponovno tudi ponujamo brezplačno predavanje za starše prvim desetim šolam, ki se prijavijo za naslednje šolsko leto (vendar ta ugodnost velja le za šole, ki v šolskem letu 2013/2014 ali 2012/2013 še niso bile deležne našega brezplačnega predavanja).

PREIZKUŠENA KVALITETA IN DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Imamo bogate izkušnje, saj SAFE.SI, ki deluje na Fakulteti za družbene vede v partnerstvu z Arnesom, Zavodom MISSS in Zvezo prijateljev mladine Slovenije, izvaja izobraževanja za učence, dijake, starše in učitelje že od leta 2006. Zadovoljstvo z našimi delavnicami in predavanji tudi redno preverjamo z evalvacijskimi vprašalniki. V letošnjem letu znova dosegamo odlične rezultate: 96% učiteljev je odgovorilo, da je predavanje v celoti izpolnilo njihova pričakovanja, 95 % jih meni, da so bila izvedena kvalitetno in strokovno. Letos smo zadovoljstvo preverjali tudi pri starših: kar 97 % jih meni, da jim bodo ideje, ki so jih dobili na predavanju, koristile pri vzgoji otrok za uporabo tehnologij in da so koristne za njihovo družino. Več kot 96% jih je ocenilo predavatelje kot strokovne, z veliko znanja in zanimivim pristopom podajanja. Nasvete in informacije, ki jih učencem posredujemo na delavnicah, je 95 % učiteljev ocenilo kot koristne, 88 % učiteljev pa meni, da je zanimiv in poučen tudi interaktiven del delavnic, kjer se izvajajo različne aktivnosti.

ZAMENJAJTE STARI SAFE.SI LOGOTIP

Z novim letom smo prenovili našo spletno stran www.safe.si, imamo pa tudi nov logotip. Ker imate mnoge šole na šolski spletni strani objavljen naš stari logotip, vas lepo prosimo, da ga zamenjate. Prenesete si ga lahko s te povezave (pdf).
Na precej šolskih spletnih straneh smo opazili tudi logotipe naše nekdanje svetovalne linije za otroke in starše Nasvet za net, ki pa ne obstaja več. Sedaj kot telefonska linija za pomoč v težavah na spletu deluje dobro znani Tom telefon. Tako da lahko šole, ki želite na šolski strani objaviti povezavo do njihove storitve, objavite pasico, ki je na voljo na tej povezavi, in povežite na www.e-tom.si.

Prav lep pozdrav in upamo, da se vidimo še v letošnjem, sicer pa v prihodnjem šolskem letu.

Ekipa SAFE.SI

 

(Skupno 7 obiskov, 1 današnjih obiskov)