Šole, pridružite se zanimivemu dogodku online

  • Kino premiera izobraževalnih risank o varni rabi interneta in varovanju osebnih podatkov OVCE.SK
  • Pogovor z ustvarjalci risank: reperjem Trkajem, ki je posodil slovenski glas likom v risankah, iz Slovaške pa prihajata pisec scenarijev Miroslav Drobný in režiser risank Jaroslav Baran
  • Delavnica o varni rabi interneta in rap koncert v izvedbi Trkaja

Na prireditvi v Koloseju bodo kot občinstvo povabljeni avtorji najboljših izdelkov SAFE-SI natečaja, kjer bodo razglašeni tudi nagrajenci.

Ostale šole, učitelji in učenci pa ste lepo vabljeni, da se pridružite preko spletne video konference, ki jo bo omogočil Arnes. Možen bo tudi online klepet, kjer lahko postavite vprašanja nastopajočim in ustvarjalcem risank.

KDAJ? 12. maja 2011 med 11.00 in 13.00 uro.

KJE? https://vox.arnes.si/gost/ovce – URL video konference, kjer se 12. maja prijavite z imenom in elektronskim naslovom in že ste vklopljeni v dogajanje v živo! Vse kar potrebujete je računalnik z internetom in elektronski naslov. Če želite dogodek predvajati večjemu občuinstvu, pa seveda še projektor in zvočnike.

NAGRADA: Šole, ki bodo sodelovale v videokonferenci prejmejo učiteljski metodološki priročnik za delo z izobraževalnimi risankami v razredu.

Vir: SAFE-SI

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)