Vabljeni na drugi Seminar Šolskega polja v tem študijskem letu, ki se tokrat usmerja v področje predšolske vzgoje; natančneje, govorili bomo o predšolski vzgoji v Evropi v kontekstu odpravljanja socialne in kulturne neenakosti. Povod za srečanje je ponudil izid slovenske izdaje Eurydicove študije na to temo. Knjigo nam bodo predstavile dr. Nada Turnšek, dr. Marcela Z. Batistič in Tatjana Plevnik, komentirala pa jo bo tudi prof. dr. Ljubica Marjanovič Umek.

Vljudno vas vabim, da se nam pridružite v sredo, 25. novembra 2009 ob 19.00 uri v sobi 026 na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, Kardeljeva pl. 16, Ljubljana.

Kot običajno lahko na prenovljenih spletnih straneh CEPS najdete gradivo za spodbuditev razprave, med drugim tudi slovensko, angleško in francosko verzijo omenjene študije. Na srečanju bo na razpolago tudi nekaj brezplačnih izvodov slovenske izdaje.

Računamo, da se nam boste pridružili in veseli bomo, če potrdite svojo navzočnost na tel. (01) 589 23 47 ali ceps@pef.uni-lj.si.

(Skupno 15 obiskov, 1 današnjih obiskov)