CMEPIUS vas vabi na dva TCA dogodka, ki sta predvidena v živo – v Italiji in na Cipru – in pokrivata izredno aktualne tematike.

Italijanska nacionalna agencija med 8. in 11. majem v Firencah organizira dogodek »Role Model«. Spoznali boste posebne zgodbe ljudi in skupin, ki so skozi program Erasmus+ premagali ovire in izboljšali svoje priložnosti za rast in razvoj. Predstavitev dobrih praks in izmenjava izkušenj, je lahko velika spodbuda za posameznike in ustanove, ki se srečujejo s podobnimi izzivi.

Na voljo je 1 mesto za terciarno izobraževanje.

Na mediteranskem otoku, Cipru, pa med 25. in 27. majem organizirajo dogodek »Developing KA220 projects with the participation of organisations dealing with inclusion in remote areas and/or local communities«.

Cilj tega kontaktnega seminarja je olajšati ustvarjanje partnerstev med neizkušenimi organizacijami, ki se ukvarjajo z vključevanjem in delujejo na oddaljenih območjih in/ali lokalne skupnosti in izkušenimi organizacijami s tega področja, z namenom razvoja kakovostnih projektov KA220 (Sodelovalna partnerstva).

Odprti sta 2 mesti (1 za AE – izobraževanje odraslih in 1 za VET – poklicno in strokovno izobraževanje).

Prijave za oba seminarja sprejemajo do 25. februarja 2022. Več informacij tukaj.

Vir in več informacij: CMEPIUS, 11. 2. 2022

 

(Skupno 21 obiskov, 1 današnjih obiskov)