Vabljeni na 3. IKT-urico, ki bo izpeljana v ponedeljek, 12. 1. 2015 med 14. in 15. uro v videokonferenčni sobi na naslovu https://vox.arnes.si/zrss_si-ikturice/.

Udeleženci IKT-urice na temo Uvajanje in uporaba storitve E-listovnik boste aktivno izpolnjevali, ustvarjali in urejali svoj e-listovnik ob pomoči predavatelja Saša Stanojeva in moderatorke IKT-uric Amele Sambolić Beganović.

Pri delu boste spoznali tri glavna področja organizacije e-listovnika Mahara. To so: vsebina, listovnik in družabno področje.

Pri delu na daljavo boste začeli samostojno ustvarjati svoj e-listovnik ter spoznali, kako lahko svoje izdelke oz. dosežke, refleksije, mulitmedijske datoteke, itd. uredite v zbirko pogledov.

Opomba za udeležence: Udeleženci IKT-urice naj imajo arnesov AAI račun! V videokonferenčno sobo vstopite 10 minut pred pričetkom zaradi testa slušnosti in vidnosti. Za uporabo spletne konference VOX potrebujete le povprečen računalnik in spletni brskalnik ali pametni telefon. Za oddajanje lastne slike in zvoka potrebujete še spletno kamero in mikrofon. Ne potrebujete posebej hitrih internetnih povezav in ni potrebno prilagajati požarnih zidov.

Več na http://www.arnes.si/storitve/multimedijske-storitve/spletne-konference-vox.html

VIR: SIO, 5.1.2015

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)