V okviru mednarodne konference SIRikt 2013 bo v torek, 14. 5. potekala tretja spletna okrogla miza “Družabna omrežja so spremenila naše družbeno življenja, ali bodo preoblikovala tudi našo šolo?”.

Spremljate jo lahko od 13. ure naprej na povezavah:

 

 

Tema tokratne spletne okrogle mize so družabna omrežja in njihov vpliv na spremembe v družbenem življenju in šolskih procesih. Dogodek je namenjen spodbujanju učiteljev, profesorjev in ravnateljev za vključevanje in raziskovanje o uporabi družabnih omrežij v šolskem okolju.
IKT je zdaj že trdno zasidrana na šolah in daje tudi že konkretne rezultate pri pouku – ali je razširjena uporaba družabnih omrežij naš naslednji in nujni korak? Kako pripravimo naše učence in učitelje, da jih uporabljajo varno in smiselno? Ali jih lahko vključimo v splošno sprejet pristop k izobraževanju?
Na ta in druga vprašanja bomo skušali odgovoriti na spletni okrogli mizi, na kateri bo sodelovalo veliko strokovnjakov s področja sodelovalnega učenja in strategij družabnih omrežij.

Več si lahko preberete na povezavi Tretja spletna okrogla miza SIRikt – “Družabna omrežja so spremenila naše družbeno življenje, ali bodo preoblikovala tudi našo šolo?”.

Vir: Arnes, 13. 5. 2013

(Skupno 14 obiskov, 1 današnjih obiskov)