Vabljeni, da se pridružite direktorju Direktorata OECD za izobraževanje in spretnosti Andreasu Schleicherju in analitiku na področju izobraževanja v zgodnjem otroštvu Éricu Charbonnieru, ki bosta na spletnem seminarju 21. 6. 2017 ob 17. uri predstavila glavne ugotovitve projekta Starting Strong V – Transitions from Early Childhood Education and Care to Primary Education.

Prehod iz vtca v šolo je velik korak za vse otroke in korak, ki ga mora narediti vedno več otrok. Kakovosten prehod mora biti dobro pripravljen in usmerjen na otroka, voditi ga morajo strokovno usposobljeni delavci, ki med seboj sodelujejo, po ustreznem in usklajenem programu. Na ta način zagotovijo pozitivne učinke na zgodnja vzgojo in izobraževanje, ki bodo trajali ves čas obveznega izobraževanja in še dlje.

Na spletnem seminarju boste izvedeli več o glavnih izzivih politik in usmeritvah za nadaljnji razvoj politik. Predstavljeni bodo tudi podatki nove izdaje poročila Key OECD Indicators on Early Childhood Education and Care.

Vprašanja boste lahko zastavili na spletnem seminarju,  lahko pa jih pošljete vnaprej prek Tiwtterja na #OECDChild.

Navodila za dostop:

Odprite https://oecd1000.webex.com/oecd1000/onstage/g.php?MTID=ef21d6947b1cbfc200dc9958d5ca1dd74.

Kliknte na “Register” in vnesite zahtevane podatke. Prijava ni zaščitena z geslom.

Kliknite “Submit”.

Posnetek seminarja si boste lahko ogledali na http://www.oecd.org/edu/school/ kmalu po dogodku.

(Skupno 44 obiskov, 1 današnjih obiskov)