Slovensko izobraževalno omrežje (SIO) obvešča, da bo marca potekal spletni tečaj MOST/MOOC za vse, ki se šele uvajajo v rabo informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) pri pouku,

Pripravili so ga v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze v Ljubljani in ga poimenovali Iz šole v splet. Izobraževanje je namenjeno vsem zaposlenim v vzgoji in izobraževanju.

Spletni tečaj traja pet tednov, skupno trajanje izobraževanja pa je 24 ur. Udeleženci na zaključku, ko opravijo vse naloge in kvize, preberejo vsa gradiva, si ogledajo videoposnetke in video vodiče, prejmejo značko in potrdilo.

Naj vas glede prijave ne skrbi, uredili jo bodo kar med samim tečajem. Pričakujejo le, da kliknete na povezavo, ki vas vodi v spletno učilnico tečaja.

Uvodne aktivnosti in aktivnosti prvega tedna boste opravljali kot gost, torej kot uporabnik, ki ni prijavljen od 14. marca 2022 dalje. Prijava na spletni tečaj se opravi v drugem tednu v sklopu tečaja.

Na spletni tečaj se boste morali prijaviti z AAI-računom, ki ga pridobite na svoji organizaciji (šoli). Vse to se naučite v drugem tednu spletnega tečaja.

Vir in več inormacij: SIO, 15. 3. 2022

(Skupno 47 obiskov, 1 današnjih obiskov)