Center za poklicno izobraževanje (CPI) vas vabi k ogledu spletne strani spreminjam šolo.si,  na kateri so na enem mestu združili podporo individualizaciji v poklicnem in strokovnem izobraževanju. Spletna stran je razdeljena na dva ključna dela: primere dobrih praks in strokovno podporo, ki se med seboj nevsiljivo prepletata.
 
Za zdaj so na spletni strani objavljeni primeri dobrih praks, ki so jih zbrali v okviru mednarodnih projektov. Zavedajo pa se, da je na šolah še veliko primerov dobrih praks, ki jih ob pripravi spletne strani še niso uspeli odkriti in opisati, zato vas vabijo k sodelovanju, saj želijo spletno stran še naprej razvijati in bogatiti. Vaših povratnih informacij bodo veseli.
 
Na spletni strani je objavljeno tudi celotno poročilo (pdf) raziskave o načrtovanju in izvajanju individualizacije in njenih rezultatov.
 
Spletna stran Spreminjam šolo.si je nastala v projektu »Podjetnost, fleksibilnost in individualizacija za boljše zaposlitvene možnosti mladih«. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov v obdobju 2007-2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, prednostne usmeritve 1.4. »Pospeševanje razvoja novih zaposlitvenih možnosti«.
 

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)