Korak za korakom organizira strokovni posvet Korona in vrtec z namenom iskanja odgovorov na izzive, s katerimi so bili v vrtcih soočeni, in z namenom refleksije praks, ki so jih v vrtcih uporabili v času bolezni Covid-19. Strokovnim in vodstvenim delavcem želijo omogočiti, da med seboj delijo izkušnje in si tako pomagajo pri nadaljnji organizaciji izvajanja vrtčevskih dejavnosti. Želijo odpreti vprašanja o tem, kako so se z epidemijo in po njej soočali v vrtcih, kateri so bili njihovi glavni izzivi in kako so jih reševali. Z organizacijo posveta želijo nuditi podporo in pomoč zaposlenim v vrtcu, da se bodo ob morebitni podobni situaciji v prihodnje še lažje znašli.

Za sodelovanje s prispevkom na strokovnem posvetu Korona in vrtec izpolnite spletni obrazec najkasneje do 30. septembra 2020.

Posvet bo potekal v četrtek, 26. novembra 2020, v dopoldanskem času. Prijava na posvet bo možna od 1. oktobra dalje. Udeležba je brezplačna, saj so določene aktivnosti financirane s strani Evropske unije preko programa Erasmus+ in s strani fundacije Open society Foundations.

Vir in več informacij: Korak za korakom, september 2020

(Skupno 157 obiskov, 1 današnjih obiskov)