Na spletišču ministrstva za šolstvo je dne 2. 2. 2015 objavljeno vabilo na strokovno srečanje o jezikovnem izobraževanju in možnosti sodelovanja z
Evropskim centrom za moderne jezike, ki bo v ponedeljek 2. marca 2015.

Evropski center za moderne jezike je objavil razpis za naslednje srednjeročno programsko obdobje 2016-2019. Prijavijo se lahko učitelji vseh jezikov, izobraževalci učiteljev in ostali strokovnjaki s področja učenja in poučevanja jezikov, pa tudi predstavniki ostalih institucij, ki jih zanima sodelovanje z Evropskim centrom za moderne jezike. Rok prijave je 1. maj 2015.

Strokovno srečanje bo priložnost, da MIZŠ v sodelovanju z Evropskim centrom za moderne jezike podrobneje predstavi omenjeni razpis in poskuša motivirati čim več slovenskih strokovnjakov, da se za prijavo odločijo, hkrati pa seznani javnost z nekaterimi projekti in aktivnostmi na področju jezikovnega izobraževanja, ki jih MIZŠ izvaja skupaj z javnimi zavodi.

Zainteresirani vabljeni, da se prijavite na strokovno srečanje prek elektronske prijavnice najkasneje do srede 25. februarja 2015.

Povezane vsebine:

Program (.doc)

Povezava do letakov in brošur razpisa

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)