Fakulteta za računalništvo in informatiko in Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani vas vabita na uvodni  dogodek o  tekmovanju Imagine cup 2013 ter Programu ITIME+ , ki bo potekal 7. novembra  ob 15.00 uri v predavalnici P2.

Dogodek bo potekal  7. novembra ob 15.00 uri v veliki predavalnici P2. Prejeli boste vse pomembne informacije o programu ITIME+, ki spodbuja mlade talente pri ustanavljanju start-up podjetja ter o tekmovanju Imagine cup 2013 na katerem sodelujejo študentje na področju inovativnosti, tehnoloških rešitev in razvoja.
V sklopu programa se bosta predstavila dva start-up podjetja, ki sta uspešna v svetu mobilne tehnologije. Za vse, ki si želite prijaviti na tekmovanje Imagine cup 2013 pa bo z informacijami  in izkušnjami poskrbela študentska ekipa Osmosis,  ki je prejela  odlično 7. mesto na svetovnem nivoju v letu 2012. Ob koncu dogodka bo potekala tudi delavnica z naslovom «Od ideje do mobilne aplikacije v 75 minutah«, ki jo bo vodil strokovnjak iz Microsofta.

Vir: UL, 25. 10. 2012

(Skupno 25 obiskov, 1 današnjih obiskov)