Na spletni strani ACS je objavljena tretja in hkrati zadnja številka glasila InfoNet Newsletter. Evropski portal InfoNet o izobraževanju odraslih (European Infonet Adult Education) se po desetih letih poslavlja, saj se konec septembra zaključuje tretje obdobje financiranja (Program Evropske unije Vseživljenjsko učenje). Novih člankov ne bodo več objavljali, vendar pa bo baza člankov še vedno dostopna.

Istočasno je InfoNet po združitvi s finsko revijo Vseživljenjsko učenje v Evropi (Lifelong Learning in Europe – LLinE) pred novim začetkom, saj septembra izide skupna testna različica nove spletne revije o izobraževanju odraslih z imenomELM (European Lifelong Learning Magazine). Prva redna številka nove revije bo izšla v decembru. Več o novi reviji preberite v članku z naslovom ELM – European Lifelong Learning Magazine. A new European online magazine on adult education – journalistic writing devoted to the practice of adult learning.

Medtem ko čakate na ELM, ne oklevajte z branjem zadnjih člankov dopisnikov iz Evrope, med drugim tudi iz Slovenije, na spletni strani InfoNetain v zadnji številki revije LLinE, ki je posvečena vlogi teorij in paradigem v izobraževanju odraslih.

Več o člankih in prispevkih slovenskih avtorjev: ACS, 21. 7. 2015

(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)