Nacionalna agencija pred tretjim prijavnim rokom, 1. oktobrom 2014, objavlja nasvete prijaviteljem predlogov projektov v program Erasmus+: področje Mladina.

Informacije za prijavitelje pred tretjim prijavnim rokom

Delavnice za prijavitelje pred tretjim prijavnim rokom

Delavnice pred tretjim prijavnim rokom, bodo potekale v torek, 26. avgusta 2014, v Ljubljani (lokacija bo znana naknadno), in sicer: 

 – od 10. do 13. ure za Ključni ukrep 1 – Učna mobilnost posameznikov (mladinske izmenjave, EVS, usposabljanja, seminarji ipd.) Delavnica bo sestavljena iz splošnega skupnega dela (10h-11h), nato pa se boste udeleženci razdelili v skupine glede na vrsto aktivnosti, za katero se zanimate: mladinske izmenjave, evropska prostovoljna služba, mobilnost mladinskih delavcev (11h-12:30). V kolikor želite prisostvovati na vseh treh delavnicah, lahko na delavnico prijavite več kot eno osebo ali izberete aktivnost, ki vas najbolj zanima, saj se izvajalci delavnic spoznajo na vse vrste aktivnosti v okviru Ključnega ukrepa 1, tako da boste lahko na koncu postavili vprašanje o katerikoli aktivnosti, ne glede na to, kateri skupini se boste priključili. 

– od 14. do 16. ure za Ključna ukrepa 2 in 3 – Strateška partnerstva na področju mladine ter srečanja mladih in oblikovalcev politik na področju mladine. Delavnici bosta ločeni in bosta potekali vzporedno. 

Organizatorji prosijo, da se na delavnice prijavite TUKAJ, in sicer najkasneje do petka, 22. avgusta 2014.


VIR:
Mladisnki svet Slovenije

(Skupno 9 obiskov, 1 današnjih obiskov)