V petek 11. novembra in na rektorjev dan bodo na Univerz v Mariboru podelili priznanja profesorjem, študentom in organizacijam ter podjetjem, s katerimi univerza dobro sodeluje. Slovenost se bo pričela ob 10. uri.

Po slovesnosti bo na ploščadi pred rektoratom UM predstavitev študentskih ekip in njihovih dosežkov: Uni Maribor Grand Prix, Engineering (FS), 2nd Sight (FERI) in Lucky 7 (FERI).

Študentje in njihovi mentorji bodo na slovesnosti prejeli Svečane listine Univerze v Mariboru za leto 2011:

  • Jože Flašker (redni profesor doktor; Fakulteta za strojništvo) za vrhunsko mentorstvo ekipi UNI Maribor Grand Prix Engineering z osmislitvijo vseh pedagoških, razvojno-raziskovalnih in splošnih človeških vrednot.
  • Za uspešno sodelovanje in uresničitev projekta Formula Student ter uspešno promocijo fakultete in Univerze v Mariboru doma in v tujini pa prejmejo Svečano listino Univerze v Mariboru tudi naslednji študenti Fakultete za strojništvo:

Aljaž Kovačič, Marko Šori, Boštjan Trobentar, Kristijan Tomaš, Matej Marinič, Mario Nonković, Marko Vurzer, Marko Hriberšek, Luka Jerman, Simon Hauptman, Luka Hribar, Jure Braniselj, Primož Gorenšek, Matjaž Gajšek, Alen Skupek, Renato Brodar, Matevž Štern, Bojan Čontala, Robert Ojsteršek, Aleš Jurjec, Denis Valentan, David Belovič, Damjan Ostrc, Jožef Zadravec in Dino Florjančič.

  • Milan Zorman (izredni profesor doktor; Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko) za mentorstvo in dosežene uspehe na letošnjem mednarodnem tekmovanju avtonomnih računalniških agentov za igranje pokra v Združenih državah Amerike.
  • Za dosežene uspehe na mednarodnem tekmovanju avtonomnih računalniških agentov za igranje pokra (Annual Computer Poker Competition), ki je letos potekalo v San Franciscu, pa prejmejo Svečano listino Univerze v Mariboru še študenti Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko:

Bojan Butolen, Simon Zelič, Mitja Cof, Gregor Vohl.

  • Mateja Verlič (doktorica; Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko) za mentorstvo in dosežene uspehe na letošnjem mednarodnem študentskem tekmovanju Imagine Cup v Združenih državah Amerike.

Vir: UM, 9. 11. 2011

(Skupno 91 obiskov, 1 današnjih obiskov)