Univerza v Novi Gorici pripravlja srečanje s pedagogi iz srednjih šol, ki bo v sredo, 24. novembra 2010 ob 10.30 uri v amfiteatru v prostorih Univerze v Novi Gorici v Ajdovščini, Vipavska 11c.

Predstavili bodo njihovo institucijo in pokazali laboratorije, v katere lahko povabite tudi dijake v okviru ekskurzij, naravoslovnih dni in podobnih aktivnosti. Predstavili bodo kratka zanimiva predavanja, ki jih prav tako lahko ponudijo dijakom. Posredovali bodo informacijo o projektu za nadarjene dijake, ki jim omogoča sodelovanje pri atraktivnih projektih z vrhunsko opremo v laboratorijih, v sodelovanju s sinhrotronom iz Trsta in uspešnimi podjetji. Diskusijo bodo nadaljevali na neformalnem delu ob pogostitvi.

Glede na program bo srečanje primerno predvsem za ravnatelje in profesorje naravoslovnih ter tehniških predmetov, zanimivo pa bo zagotovo tudi za ostale pedagoške in svetovalne profile. Zaradi lažje organizacije prosijo, da jim zainteresirani najavijo udeležbo na naslov lucija.vidrih@ung.si do 19. novembra 2010.

Vir: Univerza v Novi Gorici, 11. 11. 2010

(Skupno 26 obiskov, 1 današnjih obiskov)