Karierni center Univerze na Primorskem Koper (KCUP), v sodelovanju z Mladinskim svetom Izola organizira sklop delavnic KARIERNI KORAKI, ki bodo pričele v četrtek, 25. novembra 2010 od 17.00 ure dalje v prostorih Mladinskega centra Izola, Gregorčičeva 21 v Izoli. Sklop delavnic bo izvajal dr. Bor Rozman, prejemnik naziva kadrovski manager leta 2006 in finalist za priznanje Mladi manager 2009.

Namen sklopa delavnic je seznaniti študente, diplomante in ostale zainteresirane z najboljšimi načini in postopanji pri iskanju ustrezne in želene zaposlitve ter s potekom priprav in primernim vedenjem na razgovorih za delovna mesta, s katerimi si lahko že ob prvem stiku z bodočim delodajalcem zagotovimo velike možnosti za uspeh. Predvsem za študente je tovrstno znanje velikega pomena, saj je zelo pomembno, da še pred pridobitvijo diplome razmišljajo o najprimernejšem delovnem mestu zase in o poteh, ki do njega vodijo. Ob pričetku delavnice bo dejavnosti Kariernega centra Univerze na Primorskem predstavil Elvis Bašanović spec., direktor centra.

“KARIERNI KORAKI” vsebujejo štiri delavnice z naslovom »Kaj so naše kompetence?«, »Odlike dobrega življenjepisa«, »Branje in razumevanje zaposlitvenih oglasov« in »Priprava na zaposlitveni razgovor«.

Delavnice so brezplačne. Prijave zbirajo na elektronskem naslovu: info@karierni-center.si do torka, 23.11.2010, število mest pa je omejenih. Projekt sofinancira Občina Izola.

(Skupno 29 obiskov, 1 današnjih obiskov)