Usposabljanje EYE OPENER ponuja mednarodno učno izkušnjo za mlade in izvajalce dejavnosti, na področju mladinskega dela, z namenom izboljšanja njihovih komptenec pri načrtovanju in izvedbi kvalitetne mladinske izmenjave v okviru programa Mladi v akciji.
Glavni namen je usposabljanje udeležencev, bodo pa imeli udeleženci tudi možnost spoznati partnerje za izvedbo mladinske izmenjave. Usposabljanje je namenjeno mladinskim delavcem, socialnim delavcem ter mladinskim vodjem, ki delajo neposredno z mladimi in ki še nimajo izkušenj z organizacijo in izvedbo mladinske izmenjave. Na usposabljanju bodo sodelovali tudi udeleženci iz Belgije, Danske, Madžarske, Irske, Latvije, Nizozemske, Poljske, Romunije, Islandije in Norveške. Usposabljanje organizira finska Nacionalna agencija programa Mladi v akciji.
Stroške usposabljanja (nastanitve, prehrane in programa) krije organizator. Slovenska Nacionalna agencija bo za udeležbo na aktivnosti izbrala 2 udeleženca, katerima bo pokrila potne stroške za udeležbo na aktivnosti v višini 90 % dejanskih stroškov.
Prijavna dokumentacija:
razpis (v slovenskem jeziku);
prijavnica (v angleškem jeziku);
opis in program seminarja (pdf, v angleškem jeziku);
prošnja za dodelitev dotacije (doc, v slovenskem jeziku);
splošna priloga k sporazumu o dotaciji (pdf, v slovenskem jeziku).
Navodila za prijavo so na voljo v razpisu.
Rok za prijavo je 26. september 2011!
Vir: MOVIT, 29. 8. 2011

 

(Skupno 17 obiskov, 1 današnjih obiskov)