MDDSZ napoveduje objavo javnega razpisa za neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij v vrednosti 3.000.000,00 EUR od vključno šolskega/študijskega leta 2010/2011 do zaključka izobraževanja štipendista po trenutnem izobraževalnem programu na trenutni ravni izobraževanja po javno veljavnih izobraževalnih programih poklicnega in srednješolskega izobraževanja, študijskih programih višjega izobraževanja, dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih, ne glede na to, kdaj je bila pogodba o štipendiranju za trenutno izobraževalno raven izobraževanja sklenjena. Javni razpis bo predvidoma objavljeno konec meseca julija.

Razpisna dokumentacija bo od objave javnega razpisa na voljo na spletni strani sklada http://www.sklad-kadri.si/ v razdelku »aktualni razpisi«, možno pa jo bo osebno prevzeti v vložišču sklada vsak delavnik v poslovnem času.

Dodatne informacije so na voljo pri Bogdani Fink ali Kseniji Yoder Batič, in sicer telefonsko na številki 01/434-10-80 oziroma na elektronskem naslovu info@sklad-kadri.si ter na spletni strani sklada.

Več…

(Skupno 9 obiskov, 1 današnjih obiskov)