Spoštovani raziskovalci, pedagogi, doktorski študenti,

Univerza v Ljubljani je konec leta 2012 sprejela Strategijo UL za razvoj karier raziskovalcev za obdobje 2012-2016 in junija 2013 Akcijski načrt za njeno implementacijo. V zadnjih štirih letih je izvedla vrsto ukrepov za izboljšanje raziskovalnega področja in razvoja karier raziskovalcev.

V letošnjem letu UL zvaja novo interno analizo usklajenosti stanja na UL z načeli Evropske listine za raziskovalce in Kodeksa ravnanja pri zaposlovanju raziskovalcev in interno evalvacijo izvajanja Akcijskega načrta 2012-2016 z namenom priprave novega Akcijskega načrta 2017-2020 za implementacijo Strategije UL na kadrovskem področju.

Pripravili smo vprašalnik, ki bo odprt do 15. januarja 2014. Vabimo vas, da se preko spodnjega vprašalnika seznanite s načeli Evropske listine za raziskovalce in Kodeksa ravnanja pri zaposlovanju raziskovalcev, stanjem na UL ter do sedaj izvedenimi ukrepi in prispevate svoje mnenje in predloge. Vaša mnenja bodo dragocen prispevek k pripravi bodočih aktivnosti UL za dvig kvalitete na področju zaposlovanja in kariernega razvoja pedagogov in raziskovalcev ter njihovega raziskovalnega dela.

Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 30 minut.

Vir: PeF UL, 4. 1. 2017

(Skupno 10 obiskov, 1 današnjih obiskov)