Vabljeni na mednarodno izmenjavo izkušenj in predstavitev praks v okviru projekta Senior Capital: »LETA NISO MERILO – AKTIVIRAJMO POTENCIAL«,
ki bo potekala v četrtek, 17. aprila 2014 v Centru alternativne in avtonomne produkcije – CAAP.

Na dogodku vam bodo predstavili ključne aktivnosti in dosežke dosedanjih aktivnosti projekta »Senior Capital«, s katerimi sistematično odgovarjajo na izzive zaposlovanja starejših in kreiranja delovnih mest zanje (prednostno v socialnem podjetništvu) v podravski regiji.

Predstavili bodo pilotni model PRIZMA 50+, MEDGENERACIJSKO, RAZVOJNO, POSLOVNO, IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE, PODRAVJE/SLOVENIJA, kjer v sodelovanju z Mestno občino Maribor in drugimi partnerji razvijajo in preizkušajo storitve, ki prispevajo k boljšemu izkoristku kompetenc starejših (50+) ter k povečanju njihove gospodarske vloge oz. vloge na trgu dela. Na dogodku bodo spregovorili tudi pomembni socialni partnerji, ki bodo predstavili izzive, smernice in ukrepe na področju aktivnega staranja v lokalnem/regionalnem in nacionalnem okolju.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijavite se lahko tukaj. Število mest je omejeno, prijave zbirajo do 14. aprila 2014 oz. do zapolnitve Podrobnejši program dogodka boste prejeli po prijavi.

Dodatne informacije: ga. Urška Pavlič: tel. 02 333 1 342, e-pošta:

Vir: Fundacija Prizma, 27. 3. 2014

(Skupno 24 obiskov, 1 današnjih obiskov)