Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani organizira Pedagoško andragoške dneve, ki bodo potekali 26. in 27. januarja 2012 na Filozofski fakulteti v Ljubljani pod naslovom PREVERJANJE IN OCENJEVANJE ZNANJA TER VREDNOTENJE DOSEŽKOV V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU.

»Izbrana tematika je vedno znova aktualna, saj preverjanje in ocenjevanje znanja ter vrednotenje dosežkov predstavlja eno najzahtevnejših, odgovornih in občutljivih nalog v izobraževalnem sistemu. Pomembno vpliva tako na učence, dijake in odrasle udeležence izobraževanja, kot tudi na učitelje, izobraževalne institucije in družbo. Ob tem se zastavljajo številna vprašanja in vsaj na nekatera želimo skupaj z vami poiskati odgovore. Izhodiščno vprašanje je, kako notranje in zunanje ocenjevanje znanja ter vrednotenje dosežkov vplivajo na kakovost poučevanja, učenja in znanja, upoštevajoč tudi čustvene, motivacijske in vrednotne vidike. Odgovor nanj terja poglobljen razmislek o sistemskih, konceptualnih in izvedbenih rešitvah v našem sistemu izobraževanja. Smo z njimi zadovoljni? Kakšne spremembe si želimo?…«

Na PAD 2012 se prijavite preko spletne prijavnice. Prijave bodo odprte do 20. 1. 2012, tisti, ki se boste prijavili, boste končni program in tehnične napotke prejeli do 12. 1. 2012. KOTIZACIJE ZA PAD 2012 NI!

Vir: Oddelek za pedagogiko in andragogiko, FF

(Skupno 10 obiskov, 1 današnjih obiskov)