Vlada RS je na današnji seji 25. februarja za direktorico Urada Vlade RS za enake možnosti imenovala mag. Tanjo Salecl za dobo petih let, z možnostjo ponovnega imenovanja.

V skladu z določilom 58. člena ZJU je bil dne 19.1.2010 na spletni strani Ministrstva za javno upravo in istega dne pri Zavodu RS za zaposlovanje Območna enota Ljubljana (št. Objave CR90991), objavljen javni natečaj za položaj direktorja Urada Vlade RS za enake možnosti.

Posebna natečajna komisija za izvedbo javnega natečaja za položaj direktorja Urada Vlade RS za enake možnosti je izvedla postopek ugotavljanja strokovne usposobljenosti in primernosti kandidatov za položaj direktorja Urada Vlade RS za enake možnosti in ugotovila, da je primerna kandidatka za navedeni položaj mag. Tanja Salecl.

Na podlagi poročila posebne natečajne komisije za izvedbo javnega natečaja za položaj direktorja Urada Vlade Republike Slovenije za enake možnosti, št. 0131-93/2009/12 z dne 17.02.2010, je generalni sekretar Vlade Republike Slovenije za položaj direktorja Urada Vlade Republike Slovenije za enake možnosti izbral mag. Tanjo Salecl ter predlaga Vladi Republike Slovenije, da mag. Tanjo Salecl imenuje na položaj direktorice Urada Vlade Republike Slovenije za enake možnosti za dobo petih let, z možnostjo ponovnega imenovanja.

Vir>> Sporočilo za javnost o sklepih, ki jih je Vlada RS sprejela na 70. seji, 25. februarja 2010

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)