Zavod RS za šolstvo bo na jubilejnem, 30. slovenskem knjižnem sejmu v Cankarjevem domu v Ljubljani  od 26. do 30. novembra 2014 v Veliki sprejemni dvorani predstavil knjižne in revijalne novosti, ki so izšle vzaložbi Zavoda RS za šolstvo.

V četrtek, 27. novembra, vas ob 13.45 vabijo v drugo preddverje na forum za obiskovalce. Z avtorico dveh knjižnih novosti Šapa se predstavi in Tačke v šoli, go. Mojco Trampuš, in dijaki ter dijakinjami srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana bodo govorili o tem, kakšen je namen obiskov psa pri pouku in kaj ti obiski pomenijo dijakom.

Lepo povabljeni tudi v debatno kavarno v petek, 28. novembra, ob 9. uri. Letošnja debatna kavarna ima naslov Izboljšajmo bralno pismenost in učinkoviteje dostopajmo do znanja. Z gostjami dr. Fani Nolimal, dr. Natašo Potočnik, dr. Brigito Rupar in go. Barbaro Smrekar bomo izpostavili prerez večletnih prizadevanj slovenskih šol, zavoda za šolstvo in resornega ministrstva za dvig bralne pismenosti, ki predstavlja ključni dejavnik v doseganju učinkovitejšega dostopa do znanja za vse skupine šolajočih se otrok in mladostnikov.

Vabilo
Vabilo – Šapa v šoli – Forum za obiskovalce
Vabilo – Debatna kavarna

(Skupno 22 obiskov, 1 današnjih obiskov)