Pedagoški inštitud vabi na znanstveno konferenco »Raziskovanje vzgoje in izobraževanja v perspektivi družbenih sprememb«, s katero obeležujejo 50 let delovanja Pedagoškega inštituta in bo potekala v četrtek, 15. oktobra 2015, v Hotelu Slon (Slovenska cesta 34, Ljubljana).

Pedagoški inštitut, najstarejša znanstveno-raziskovalna inštitucija na področju izobraževanja, v letu 2015 praznuje 50. letnico svojega delovanja. Ob tej pomembni obletnici 15. oktobra 2015 organiziramo enodnevno znanstveno konferenco z naslovom »Raziskovanje vzgoje in  izobraževanja v perspektivi družbenih sprememb«, na katero smo povabili domače strokovnjake s področja raziskovanja vzgoje in izobraževanja. Program konference predvideva sedem vabljenih predavanj, zaključi pa se z okroglo mizo z naslovom »Prihodnost izobraževanja v Sloveniji in vloga raziskovalnih ustanov«.

Vse dodatne informacije o znanstvenem posvetu bo z vami z veseljem delila Ana Mlekuž na elektronskem naslovu ana.mlekuz@pei.si in telefonski številki 01/420-12-51.

Vljudno vabljeni!

Dogodek je organiziran v okviru praznovanja 50. obletnice Pedagoškega inštituta, ki poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

Vir: PEI, 14. 9. 2015

(Skupno 27 obiskov, 1 današnjih obiskov)