#raziskovalnica je januarja ponovno združila moči – tokrat s @StatSlovenija.  S Kolegi tviteraši in fejstbukaši bomo ustvarjali družbeni pogled na #PodatkiSoZakon in #statigre.  Oba ključnika zaobjemata eno izmed pomembnih pismenosti, ki se jim v zadnjem času na @zrss_si  tudi posvečamo. Gre za statistično pismenost.

Priložnost za opolnomočenje dijakov in za krepitev skupinskega duha ponujajo Evropske statistične igreki prek ‘igranja’ s statističnimi podatki priganjajo tekmovalce v lov za novim znanjem in novimi izkušnjami. Tudi z nagradami :).

Januarska #raziskovalnica vas torej vabi k čivkanju na zastavljena vprašanja in dejavni ter ustvarjalni razpravi v tvitosferi.

Ne spreglejte tudi povzetka decembrskega raziskovanja o temi #podjetnost. Z izkupičkom glede števila in vsebine prispelih tvitov smo zadovoljni,  čeprav smo odgovorov na zastavljena vprašanja prejeli zgolj za vzorec.

V novem letu 2018 si ponovno želimo, da bi bil tviteraško-fejstbukaški delokrog širši in da bi v množici objav dobili potrditev, da nas berete in da smo na dobri poti!

Vir: ZRSŠ, 8. 1. 2018

(Skupno 8 obiskov, 1 današnjih obiskov)