Odprli smo prijave za udeležbo na nacionalni konferenci Vključevanje, inkluzivnost in pravičnost v vzgoji in izobraževanju (VIP), ki bo 27. in 28. septembra 2022 na Brdu pri Kranju.

Osrednji namen nacionalne konference Vključevanje, inkluzivnost in pravičnost v vzgoji in izobraževanju je odpreti prostor za razpravo o različnih vidikih pravičnosti in inkluzivnosti v vzgoji in izobraževanju ter njuni medsebojni povezanosti. Na njej bomo predstavili študijo Eurydice Pravičnost v šolskem izobraževanju v Evropi, razpravljali o različnih vidikih vključevanja, inkluzivnosti in pravičnosti v vzgoji izobraževanju, poskusili identificirati odprta vprašanja na področju zagotavljanja vključevanja, inkluzivnosti in pravičnosti na različnih ravneh (na ravni skupine, oddelka, vzgojno-izobraževalnega zavoda, sistema), omogočili izmenjavo dobrih praks s področja inkluzivnosti in pravičnosti in s tem prispevati k dvigu kakovosti prakse za povečanje inkluzivnosti in pravičnosti.

Informacije o konferenci in program
Prijave so odprte do zapolnitve prostih mest (brez kotizacije)

Vabljeni!

Organizatorji: Eurydice Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport, Center za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja, Zavod Republike Slovenije za šolstvo

(Skupno 56 obiskov, 1 današnjih obiskov)