Eurydice Slovenija za potrebe izdelave opisov sistema izobraževanja in specializiranih študij dnevno pregleduje, proučuje, primerja in posreduje podatke o predpisih s področja vzgoje in izobraževanja. Tako je nastala Zbirka predpisov s področja vzgoje, izobraževanja in športa, ki zdaj domuje na spletišču Slovenskega izobraževalnega omrežja. Ker jo pri svojem delu s pridom uporabljamo, upamo, da bo tudi vam v pomoč pri iskanju relevantnih pravnih virov s področja vzgoje, izobraževanja in športa.

Zbirka vsebuje:

Podatki, objavljeni v tej zbirki, so informativnega značaja, kar pomeni, da za pravilnost in popolnost podatkov Eurydice Slovenija ne prevzema nobene odgovornosti, in da so pravno veljavni le podatki in besedila pravnih aktov, ki so objavljeni v uradnih glasilih.

Podatki, objavljeni v tej zbirki, so informativnega značaja, kar pomeni, da za pravilnost in popolnost podatkov Eurydice Slovenija ne prevzema nobene odgovornosti, in da so pravno veljavni le podatki in besedila pravnih aktov, objavljeni v uradnih glasilih.

Več>> Zbirka predpisov s področja vzgoje, izobraževanja in športa

Slovensko izobraževalno omrežje

 

 

(Skupno 31 obiskov, 1 današnjih obiskov)