Andragoški center Republike Slovenije med 21. in 23. septembrom skupaj s središči za izobraževanje odraslih (središča ISIO) in središči za samostojno učenje (SSU) po vsej Sloveniji prireja 18. Dneve svetovanje za znanje.

Središča ISIO in SSU bodo pripravila dogodke z vseh treh področij svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih: nudila bodo svetovanja pri vključevanju in nadaljevanju izobraževanja, pri ugotavljanju in dokumentiranju ter pri samostojnem učenju.

Glavni namen vseh dogodkov je odrasle informirati o možnostih svetovanja ter dobiti informacije o možnostih vpisa v formalne in neformalne izobraževalne programe ter druge oblike izobraževanja.

V letošnjih DSZ pripravljajo poseben dan – Dan za skrito znanje. Na njem bodo predstavili možnosti ugotavljanja, dokumentiranja in vrednotenja predhodno pridobljenega znanja.

Vabljeni ste, da spremljate spletno stran http://isio.acs.si, kjer vas bodo sproti obveščali o dogajanju. V sredini septembra pa bo objavljen spletni koledar vseh dogodkov, ki jih središča ISIO in SSU v Dnevih pripravljajo za odrasle.

Vir in več informacij: ACS, 25. 8. 2022 in EPALE, 25. 8. 2022

(Skupno 102 obiskov, 1 današnjih obiskov)