Pred vami je prva številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije v letu 2022.

Domače novice so v znamenju kakovosti, saj so sodelavke iz Središča za kakovost in izobraževanje pripravile kar štiri prispevke. Preberite reportažo z mobilnosti v Franciji v rubriki Mednarodno, med publikacijami pa novico o končnem poročilu o uresničevanju ReNPIO 2013–2020.

Rubriko EPALE tokrat namenjamo predstavitvi novosti na platformi. Objavljeni so tudi rezultati dveh jesenskih razpisnih rokov programa Erasmus+ na področju izobraževanja odraslih, in sicer rezultati ponovljenega razpisa projektov mobilnosti za neaktreditirane organizacije ter razpisa za pridobitev akreditacije Erasmus+ v izobraževanju odraslih.

Med viri izpostavljamo pomembne publikacije, ki so izšle pred koncem leta v Sloveniji in tujini. V Svetovalnem središču Novo mesto so pripravili zanimiv intervju z Irino Nesterovo. Uvrstili smo ga v rubriko Migracije in izzivi večkulturnosti. V rubriki Kotiček je vaš naši partnerji ozaveščajo o zanimivih projektih, ki bogatijo vse  – pripravljavce, udeležence in posledično družbo kot celoto.

Vir in več informacij: ACS, 17. 1. 2022

(Skupno 19 obiskov, 1 današnjih obiskov)