Register.si, ki deluje v okviru Akademske in raziskovalne mreže Slovenije, in Gospodarska zbornica Slovenije nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo na domeni .si.

Vsak projekt lahko najde svoje mesto v tekmovanju, saj smo razpisali osem tekmovalnih kategorij, najboljše pa čaka še posebna nagrada žirije. Tudi letos bo zmagovalec prejel v roke nagrado s težo, poseben kipec Netko, ki ponazarja tisto več: izjemno kreativnost, inovativnost, drugačnost in drznost.

Za vse, ki ste vpisani v razvid MIZŠ, je prijava v kategorijo »Naj spletna stran izobraževalnih in znanstvenih organizacij« brezplačna.

Prijava projektov je mogoča med 7. januarjem in 11. februarjem 2022, prijavnica pa je dostopna na spletni strani www.netko.si.

Prijavitelji lahko na tekmovanje Netko prijavite spletno stran na domeni .si, ki je bila izdelana ali prenovljena med 1. januarjem 2021 in 1. januarjem 2022.

Netko 2022 omogoča vsem, ki se odločijo za prijavo projekta pred 4. februarjem 2022, znižano prijavnino. Celotni izkupiček od prijavnin bomo namenili za izvedbo izobraževalnih delavnic »Spletanje«, ki jih pripravlja Zavod Tri.

Netko bomo zaokrožili z razglasitvijo zmagovalcev 31. marca 2022, dan pred tridesetim rojstnim dnevom domene .si. Za vas pripravljamo izjemno zanimiv dogodek, ki si ga boste ogledali kar z domačega naslonjača.

Vir in več informacij: Arnes, 5. 1. 2022

(Skupno 12 obiskov, 1 današnjih obiskov)