V četrtek, 20. avgusta 2020, se na Portalu SIO začne serija dvanajstih zanimivih webinarjev, na katerih lahko učiteljice in učitelji usvojijo vrsto veščin, ki so potrebne za dobro izobraževanje na daljavo.

Spoznajte delo v spletnih učilnicah
Na spletnih seminarjih vam bodo predavatelji predstavili zgodbe izza šolskih katedrov. Na hiter in učinkovit način boste spoznali različne vsebine s področja dela v spletni učilnici. Na primer, kako lahko pripravite spletno učilnico, vanjo vključite uporabnike in z njimi komunicirate, kako pregledujete in komentirate fizične izdelke na daljavo, organizirate skupinsko delo, varno ocenjujete v spletni učilnici, kakšni so prvi koraki za učence, kako izvedete videokonferenco.

Znanje za prihodnost
Na webinarjih se boste med drugim naučili tudi, kako lahko posnamete videovodič, kako učenci ustvarjajo h5p na splet.arnes.si, kako izvedete prvi kontakt in korake z učenci pri izobraževanju na daljavo in še marsikaj.

Pridružite se nam v živo
Predhodna prijava ni potrebna. Prvi webinar se začne v četrtek, 20. avgusta ob 13. uri, ko se lahko vključite v prenos v živo.

Prenos bo aktiven v času izvajanja webinarja.

Termini in vsebina delavnic:

Vir: Arnes, 18. 8. 2020

(Skupno 53 obiskov, 1 današnjih obiskov)