CMEPIUS vabi na štiri kontaktne seminarje z bogatim programom, ki so lahko odlična odskočna deska za vaše mednarodne projekte.

  •  Na seminar »Together! – Inclusive Classroom and Digitally Supported Learning« v Mikkali na Finskem, ki bo potekal od 18. do 21. aprila 2023, ste vabljeni vsi tisti, ki delate v osnovnih in srednjih šolah, ki želite pridobiti znanja o vključevanju IKT orodij k pouku in hkrati spoznati nove projektne partnerje. Prijave so odprte do 14. februarja 2023.
  • Med 2. in 4. majem bo na Danskem tematski seminar Education for sustainable development, ki nagovarja učitelje, vzgojitelje, pedagoške delavce, ki delujejo na področju predšolske vzgoje in v splošnem šolskem izobraževanju (osnovne in srednje šole). Prijave so odprte do 31. marca 2023.
  • Na TCA SEMINAR – »Schools go green and digital – and Erasmus+ supports teaching excellence!”, ki bo od 3. do 5. maja v Bonnu, vabimo predstavnike izobraževalnih ustanov (vrtci, osnovne šole, srednje šole), ki bi želeli začeti z Erasmus+ projekti (akcije KA1, KA2 in eTwinning) s področja podnebnih sprememb in digitalizacije in tudi tiste, ki že vodite projekte z omenjenih področij. Prijave so odprte do 31. marca 2023.
  • TCA za promocijo odličnosti v poklicnem in strokovnem izobraževanju pa bo med 8. in 11. majem v kraju Espoo na Finskem. Seminar Promoting VET Excellence through Skills Competitions je namenjen osebam in organizacijam, ki sodelujejo v Erasmus+ aktivnostih in, ki želijo razumeti kako promovirati, dosegati in uporabiti odličnost v praktičnem usposabljanju in tistim, ki želijo poglobiti znanje o konceptu praktičnega usposabljanja. Prijave so odprte do 31. marca 2023.

Več informacij o vsebini in prijavi na kontaktne seminarje tukaj.

Vir in več informacij: CMEPIUS, 17. 1. 2023

 

(Skupno 9 obiskov, 1 današnjih obiskov)