Razpis MSCA Izmenjave osebja (v angleščini MSCA Staff Exchanges) je edini evropski projekt, ki omogoča vsem raziskovalkam in raziskovalcem, kot tudi drugemu osebju, mednarodno izmenjavo od enega meseca do enega leta.

Dogodek, ki bo potekal 4. 12. 2023, med 8. in 14. uro, na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije (Kotnikova 38, Ljubljana), je primarno namenjen raziskovalcem in raziskovalkam, saj bodo na njem izvedeli, kako čimbolj učinkovito pripraviti projektne predloge razpisa »Marie Skłodowska-Curie Actions Izmenjave osebja«. Predstavili vam bodo, kako napisati predlog projekta, da bo ta zadostil evalvacijskim kriterijem in si tako povečati možnost uspešne prijave na omenjeni razpis.

Število mest na delavnici je omejeno na 20 udeležencev, zato je obvezna prijava preko spletne prijavnice.

Vsa prosta mesta so že zasedena! Lahko se še naprej prijavljate in boste uvrščeni na čakalno listo. V primeru, da kdo udeležbo odpove, vas bodo obvestili.

Vse zainteresirane, ki se zaradi zasedenosti mest ne boste mogli udeležiti delavnice 4. decembra, obveščajo, da bodo v decembru organizirali ponovitev delavnice, brez udeležbe predstavnika Evropske izvajalske agencije za raziskave.

Na uradnem spletišču Evropske komisije je dostopno besedilo aktualnega razpisa »Marie Skłodowska-Curie Izmenjave osebja« (v angleščini).

Vir in več informacij: MVZI, 15. 11. 2023

(Skupno 20 obiskov, 1 današnjih obiskov)