Raziskovalke in raziskovalci, strokovne sodelavke in sodelavci iz različnih organizacij z digitalnega področja ter ostala zainteresirana javnost vljudno vabljeni, da se udeležite dogodka, na katerem se boste seznanili s ključnimi poudarki aktualnih razpisov 2024 za digitalno področje Grozda 4. Podane bodo tudi informacije o priložnostih v okviru programa Evropskega sveta za inovacije (angleško European Innovation Council – EIC). V sodelovanju s predstavniki nacionalnih kontaktnih točk (NKT) bodo predstavljene možnosti prijav na razpise za leto 2024 in tudi možnosti financiranja R&I iz sheme Evropskega sveta za Inovacije (EIC) ter pomoči, ki jo lahko prejmete s strani mreže Enterprise Europe Network (EEN).

Dogodek, ki bo potekal 27. 11. 2023 med 9.30 in 14.00 na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, organizira Direktorat za znanost in inovacije Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI) v sodelovanju z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije (SPIRIT Slovenija) in ob finančni podpori EU v okviru Načrta za okrevanje in odpornost ter NextGenerationEU.

Število mest na dogodku bo omejeno, zato bo obvezna prijava preko spletne prijavnice, ki bo skupaj s programom dogodka objavljena kmalu.

Vir in več informacij: Direktorat za znanost in inovacije, MVZI, 8. 11. 2023

(Skupno 23 obiskov, 1 današnjih obiskov)